Copyright

Radiomix.dk respekterer copyright på samme vilkår, som vi forventer andre at respektere den. Kernen for Radiomix' arbejde er, at udbrede kendskabet de tusindvis af netradiostationer, som faktisk kan konkurrere på lige fod med almindelige radiostationer.

Alle udsendelser og musik tilhører musikerne og radiostationerne og hvis du har kommentarer til disse, er det de enkelte radiostationer, du skal kontakte. Radiostationernes hjemmesider står ofte ved siden af beskrivelsen, så det er altid nemt at se, hvor man kan komme i kontakt med dem.

Ifølge dansk lovgivning er radioudsendeser også omfattet af copyrigt og dette forventer vi, at du respekterer. Det indebærer, at du ikke må kopiere radiostationernes udsendelser digitalt eller lign., men eksempelvis studieværter må gerne citeres, hvis du blot husker en tydelig kildeangivelse.

 
Log ind
Brugernavn:
Password:

Glemt password
Opret bruger
Nyeste netradioer
#1: P3
#2: Dreamtrax
#3: MaXXima
#4: DV.FM
#5: Radio Skive

© 2006-19 Hegelund Media. - Radioudsendelser er beskyttet under gældende ophavsret tilhørende de respektive radiostationer.

Top netradio: MMRadio · Radio 100 fm · Techno 4 Ever · The Voice · Radio 100 soft · P3 netradio · Dancegate · Dreamtrax

Netradio · Copyright · Cookie- og privatlivspolitik · Kontakt · Om os · Webdesign, programmering og søgemaskineoptimering af ComboWeb